Tarifini bir türlü paylaşamadığım için çok üzgünüm :((((
Enteresan bir yoğunluk var hayatımda hiçbir şeye vakit ayıramaz oldum.
Veeeee İşte tarifim
Keki için:
3 yumurta, 3 kahve fincanı un, 1 pk vanilya, 1pk kabartma tozu
2 kahve fincanı toz şeker, 1 tutam portakal kabuğu rendesi
Kekimizi bildiğimiz gibi hazırlıyoruz. Bu tarif için uygun tepsi
borcamın büyük yuvarlak tepsisi tarifin malzemelerine göre tam
geliyor
Kekimiz piştikten sonra ara muhallebisini yapıyoruz bu arada kek hafif soğumaya bırakılıyor.
1 lt süt, 3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta, 1 su bardağı toz şeker,
bir tutam portakal rendesi
Muhallebimizi bir güzel yapıp harareti geçmiş olan kekimizin
üzerine döküyoruz. Muhallebi soğurken jölemizi yapmaya başlıyoruz.
Jölesi için:
1 paket tart jöle ( şu vanilya paketi gibi küçük üçlü
3 çay bardağı portakal suyu, 1 çay bardağı toz şeker,
bir tutam portakal rendesi
Jölemize hazırlayıp kaymak tutmuş olan muhallebimizin üzerine döküyoruz. Bir gece de dolapta beklettik mi harika oluyor.
Şimdiden afiyet olsun...
Sevgiler...
Bu arada sözde dilimlenmiş halini de fotoğraflayacaktım, katları görünsün diye, yemek aşamasına geçince aklımdan uçup gitti:))
Eeee hadi hep aynı tarif çok yanaşsın çook
YanıtlaSilhaklısın sibelcim yakında yeni tarifler gelecek
SilBen bunu deniceeemmm :)
YanıtlaSilBen bunu deniceeeemm :)
YanıtlaSilKim tutar seni yap tabi ki.
Sil